POGOJI POSLOVANJA

POGOJI UPORABE - SPORAZUM MED UPORABNIKOM IN www.metrazne.tkanine.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine na spletnem naslovu www.metrazne-tkanine.si

Lastnik spletne trgovine metrazne-tkanine.si je podjetje Trgovina LANATEX, Aleš Soltar s.p, Raičeva ulica 4, 2000 Maribor.

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI WWW.METRAZNE-TKANINE.SI

V spletni trgovini lahko nakupujejo tako pravne kot fizične osebe. Prijava ni potrebna. Nakupuje se po postopku, da stranka željene artikle  z željenimi količinami doda v košarico, pregleda naročilo, vpiše podatke kupca in podatke dostave. Pred končno potrditvijo nakupa si stranka ponovno pogleda vse vnešene podatke, o potrditvi naročila pa tudi prejme email.

Možnosti plačila so po povzetju (pošiljamo s podjetjem DPD) oziroma po predplačilu. V kolikor stranka izbere plačilo po predračunu, prejme vse podatke po oddanem naročilu na svoj Email naslov.

Stranka nase prevzema stoške nakupa blaga ter stroške dostave. Strošek dostave je za kupca enak za vso področje Slovenije in sicer 3,50 eur. V kolikor naročeno blago presega vrednost 35,00eur stranka prejme možnost brezplačne dostave.

Predviden rok za dostavo blaga je 2-5 delovnih dni od prejetega plačila oziroma v kolikor stranka izbere plačilo ob povzetju blaga, od samega sprejeta naročila.

BLAGO IN CENE

Vse objavljene cene v speltni trgovini vsebujejo DDV. Vse cene veljajo le v trenutku nakupa in se lahko vedno nenapovedano spremenijo.

Fotografije in video prezentacija tkanin so posneti v lastni režiji. Pri tem stremimu k čim bolj natančnem prikazu barv, blago preverjamo naših zaslonihi n mobilnih napravah. V kolikor pride do odstopanj v tonu barv na vaših zaslonih, zaradi drugačnih nastavitev oziroma kvalitete različnih ekranov, podjetje ne odgovarja.

Vedno pa v kolikor vam barva blaga ne ustreza, lahko blago v roku 14 dni od prejetja vrnete in vrnili vam bomo kupnino ali ga zamenjate za drug izdelek.

POGOJI ZA ODSTOP OD NAKUPA

 

V kolikor kupec vrača BLAGO Z NAPAKO naj nas na to takoj opozori in nam omogoči pregled blaga.

To stori pisno preko eletronskega naslova info@metrazne-tkanine.si, ali preko pošte na naslov Lanatex, Aleš Soltar, s.p. Raičeva ulica 4 Maribor, ali ustno preko telefonskega klica na številko : (02) 332 25 20 v delovnem času naše trgovine.

Pri tem mora paziti da vrnjeno blago ni poškodovano, uporabljeno. Stroške vračila krije kupec sam, v kolikor to ni drugače dogovorjeno.

Vračilo sredstev bo opravljeno najkasneje  v roku 14 dni od odstopa od pogodbe in vračila blaga.